ירי קטלני של שחור בארצות הברית. חברתו שידרה את התוצאה בפייסבוק לייב

פילנדו קסטיל, 32, נורה על ידי שוטר במשטרת מינסוטה לאחר שנעצר בגלל פנס שבור, על פי דיווח חדשותי מקומי וסרטון שחברתו, שהייתה עמו ברכב, שידרה בפייסבוק לייב.

בסרטון הקשה לצפייה הזה נראה שוטר מכוון אקדח דרך חלון רכב אל עבר קסטיל, שמדמם קשות. לאביש ריינולדס, חברתו, אומרת שהשניים נעצרו בגלל פנס שבור, והשוטר ירה כמה פעמים לאחר שביקש מקסטיל לקבל רישיון ואמצעי זיהוי. הבת הקטנה שלה הייתה ברכב בזמן הירי והיא נראית בסרטון מנסה לנחם את אמה. 

“יריתם בו ארבעה קליעים”, אומרת ריינדולס לשוט. “קסטיל אמר לשוטר שיש לו רישיון לשאת אקדח ונורה כאשר ביקש להוציא את הרישיון מהארנק”, היא אמרה.

המשטרה במינסוטה מסרה כי בליל רביעי נהרג אדם בתקרית עם שוטר. פייסבוק הסירה את הסרטון עם פרסומו אך הוא הועלה מחדש עם אזהרה מפני התכנים הקשים. 

“היה לנו פנס שבור, רישיון לשאת אקדח, וקצת מריחואנה ברכב, זה ההכל”, אמרה ריינולדס בסוף הסרטון”. 

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן