פרוסות שוקולד לכריכים היא המצאה חדשה שיהיה קשה לעמוד בפניה

תזונאים והורים מנסים זה שנים להילחם ברצון של ילדים לקבל כריכים עם שוקולד לבית הספר והנה באה המצאה אחת ומוחקת באבחה אחת את כל ההישגים.

חברה יפנית בשם Bourbon החלה לשווק פרוסות שוקולד גמישות לכריכים כמו פרוסות גבינה. כל חבילה כוללת חמש פרוסות בעובי שני מ”מ. אפשר להניח פרוסה על לחם או לחתוך אותה ולעשות בה שימוש בהגשות אוכל מעוצבות ובמאפים. 

דוברי יפנית יכולים להזמין את המוצר און ליין כאן. העלות למארז של 12 חבילות שכל אחת מהן מכילה חמש פרוסות היא 27 דולרים. על פי הדיווח, מדובר בשוקולד שטעמו עשיר יותר משוקולד חלב רגיל.

דרך rocketnews24

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן