תזונאים והורים מנסים זה שנים להילחם ברצון של ילדים לקבל כריכים עם שוקולד לבית הספר והנה באה המצאה אחת ומוחקת באבחה אחת את כל ההישגים.
חברה יפנית בשם Bourbon החלה לשווק פרוסות שוקולד גמישות לכריכים כמו פרוסות גבינה. כל חבילה כוללת חמש פרוסות בעובי שני מ”מ. אפשר להניח פרוסה על לחם או לחתוך אותה ולעשות בה שימוש בהגשות אוכל מעוצבות ובמאפים.
דוברי יפנית יכולים להזמין את המוצר און ליין כאן. העלות למארז של 12 חבילות שכל אחת מהן מכילה חמש פרוסות היא 27 דולרים. על פי הדיווח, מדובר בשוקולד שטעמו עשיר יותר משוקולד חלב רגיל.
דרך rocketnews24