ג’ונתן פולארד השתחרר מהכלא וכל מה שקיבלנו זה הציוצים האלה

הבוקר השתחרר ג’ונתן פולארד בן ה-61 ממתקן הכליאה “באטנר” בצפון קרוליינה לאחר שהיה כלוא במשך 30 שנה. פולארד, אסיר מספר 09185-016, ריצה עונש מאסר עולם לאחר שהואשם בריגול חמור למען ישראל. הוא יצא מהכלא לאחר שוועדת השחרורים של שירות בתי הסוהר האמריקני אישרה את שחרורו יממה לפני המועד המקורי שבו היה אמור להשתחרר, כי הוא חל בשבת.

עם שחרורו פולארד התאחד עם אשתו אסתר ונראה בתמונה הזו שהפיץ הוועד לשחרור פולארד. האסיר המשוחרר לא יוכל לצאת מגבולות ארצות הברית בחמש השנים הקרובות ונאסר עליו להתראיין. 

היציאה לחופשי של פולארד נתנה את האות למטח קריאייטיבי של ציוצים בטוויטר שפולארד אולי יראה את ההומור שבהם, ברגע שיבין מה זה אינטרנט, מה זה טוויטר ומה עושים עם זה בכלל, סוגיה שגם אנשים שלא היו מאחורי סורגים בשלושים השנים האחרונות מתחבטים בה.

פולארד משתחרר מחר מהכלא אבל ייאסר עליו לגלוש באינטרנט. זאת אומרת שהוא יהיה הבנאדם היחיד בינינו שיש לו חיים!

Posted by Amir Sheinkman on Thursday, November 19, 2015

המאנייקים האלה שיעבדו עכשיו על ג’ונתן פולארד:- ג’ונתן אתה קולט איך כלבים נראים היום?*משחררים איי רובוט*

Posted by Noam Fathi on Thursday, November 19, 2015

*בבר עם פולארד*אני: לך תתחיל איתההוא: אני קצת חלודאני: כלום לא השתנה עם בנותהוא: טוב*הולך אליה**שם לה נבוט לראש**גורר אותה מהקוקו*מפה לשם, בכלא שוב

Posted by Bar Laor on Friday, November 20, 2015

ג’ונתן פולארד התלונן שבחפצים האישיים שהוחזרו לו מישהו עקץ לו את התקליט של אורי פיינמן.*נעדכן

Posted by Yael Druckmann on Friday, November 20, 2015

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן