תפוחים זה טעים, אבל לפעמים הקליפה שלהם קצת מבאסת. היא יכולה להיות חמוצה והיא שוברת את כל המרקם הרך של הבשר. מצד שני, להתחיל לקלף תפוחים זה עסק די מעצבן שלוקח לא מעט זמן – ככה שבסופו של דבר רוב האנושות אוכלת את התפוחים שלה עם הקליפה המעיקה.
לא האיש הזה. הסרטון שלמעלה, שצובר ויראליות בשעות האחרונות, מציג את השף הגרמני ג׳אספר וואן-ראמשורסט מקלף תפוחים בסטייל. כל מה שצריך זה יד יציבה, קולפן ומקדחה חשמלית. רגע, מה?
מסתבר שהשיטה הזו לקילוף תפוחים אינה חדשה. ביוטיוב מסתובבים סרטונים בהם אנשים משתמשים בה כבר זמן רב. מצד שני, השף הזה הביא אותה לדרגת אומנות, עם קצב קילוף מטורף ודיוק מירבי שמשאיר כמה שיותר תפוח בסוף התהליך.
היינו אומרים לכם לא לנסות את זה בבית אבל יש לנו הרגשה שלא תקשיבו לנו. אז אם אתם מנסים, לפחות נסו בזהירות.
דרך Laughing Squid