רשת המזון המהיר ברגר קינג מנסה לעשות מהפכה בתחום הצ’יפס. החברה השיקה לאחרונה את ה-SatisFries, צ’יפס במתכון חדש שאמור להיות, לפחות על פי פרסומי הרשת, הרבה פחות משמין ולא פחות טעים מהמתכון הקודם.
מה השיפור הגדול בצ’יפס? על פי הפרסום של ברגר קינג – הצ’יפס שלהם עשוי רק מתפוחי אדמה אמיתיים. מה שגורם לנו לתהות ממה עשוי הצ’יפס של המתחרים.
בברגר קינג מבטיחים 40% פחות אחוזי שומן, ו-30% פחות קלוריות מהצ’יפס של המתחרה הגדולה מקדונלדס. הבעיה: הזללנים האמריקאים מתלוננים על כך שמחיר הצ’יפס של ברגר קינג יקר משמעותית מזה של מקדונלדס. מסתבר שלבריאות יש מחיר.
הצ’יפס החדשים של ברגר קינג זמינים בשלב זה בארה”ב (בכל מדינה רשתות המזון המהיר משתמשות במתכונים שונים להתאים את עצמן לחיך המקומי. יש לציין שיחסית למקבילו בארה”ב, הצ’יפס הישראלי של מקדונלדס משמין פחות), וזה הזמן להגיד את מה שכולכם חושבים: בריא או לא, למה הם העתיקו את העיצוב המזוגזג מהצ’יפס המיתולוגי של בורגר ראנץ’?
דרך Kotaku