“את יפה כמו פרח, אבא שלך גנן?”, “מה השעה?”, “את באה לפה הרבה?” הם משפטי חיזור כה נוראים שפלא אם מישהו עדיין שולף אותם אבל זה לגבי הארץ. בעולם יכולים להתנחם באפליקציית היכרויות בשם Hinge שמיפתה את משפטי החיזור בעלי סיכויי ההצלחה הגדולים ביותר.
פרסמו דרך “חורים ברשת” ותגיעו למאות אלפי ישראלים עם תוכן ויראלי מטורגט. לפרטים>>
עבור כל רווק ורווקה מדובר בנכס רציני, בסוג של תנ”ך מודרני של מה לומר ולא לומר. כל אחד יודע שאין דבר נורא יותר מלחזר אחר הצד השני. האי ודאות, הבלבלה, המתח והרמון לדלג כבר על הסאגה ולקפוץ כבר לזרועות המחבקות של אדם שכבר מכיר ואוהב אותך.
האפליקציה הזו, שגייסה 12 מיליון דולר בשנה שעברה, אספה מידע ממשתמשיה וניתחה אותו היטב. שם החליטו שהם בעצם רוצים לעזור ולתרום לכל האנשים אי שם בעזרת המשפטי חיזור האפקטיביים ביותר. האנליסטים והקופירייטרים הכריבו את 100 המשפטי חיזור היעילים ביותר ואז בדקו איך המשתמשים הגיבו אליהם. הנה כמה מהנתונים המעניינים שיגרמו לכם לחשוב שנית לפני שתתחילו עם בחורה באופן כה פאתטי:
98 אחוז מהגברים נוטים להגיב בחיוב למסר אסרטיבי “פנוי השבוע?”, “דרינקים בקרוב?”
40 אחוז מהנשים נוטות להגיב יותר להודעות מסוג: מהי המצאה גדולה יותר: נטפליקס או אבוקדו”.
לגבי סבלנות המתנה לאחר שליחת הודעה עלה שגברים פחות סבלניים מנשים. אם לא תעני לבחור סבלנותו תרד ב-10% כעבור שש שעות ואצל נשים זו תפחת רק ב-5 אחוז.
הנה משפטי החיזור המובילים לפי גיל: כפי שעולה מכאן, גיל 29-34 אוהבים לדבר גלויות ומגיל 35 ומעלה אוהבים לדון על תרבות פופולרית: למשל, קייטי פרי או טיילור סוויפט.
טוב, לא היינו צריכים אותם כדי לגלות שמשפט החיזור הגרוע ביותר הוא “היי”. המוצלח יותר יהיה “שתי אמיתות ושקר, קדימה!”, אחריו בירור לגבי העדפות בראשון, אחר כך כשנותנים לבחור בין אופציות. כן, הרעיון הוא לתקשר ולא רק לבשר שגילית שהמסנג’ר עובד עם “היי, מה נשמע?” פתטי.