לאחר מלחמת העולם השלישית נוכל להיות בטוחים שהתיקנים ישרדו וכעת נראה שגם הביג מקים, בעקבות הסרטון של ניסוי הנחושת המותכת והביג מק שהפך ויראלי.
בסרטון, שרשם קרוב לחמישה מיליון צפיות, המשתמש Tito4re נראה שופך על ביג מק ציפוי של נחושת מותכת ב-1,085 מעלות צלזיוס. בעוד הלהבות אופפות את הלחמניה, הבשר עצמו נשאר במצב טוב והנחושת ממש כמו מדלגת מעליו. לאחר שנשפכים מים ומצננים את הנחושת המותכת, הרכיבים הכימיים של ההמבורגר יוצרים מעין תחתית קשיחה. ככל הנראה הבשר יכול לעמוד בנחושת המותכת בעזרת אפקט Leidenfrost, מה שקורה כאשר מנסים לשפוך מים על משטח חם מאוד’ כאשר החל מטמפרטורה מסויימת, המים לא יתאדו ישר אלא יסתדרו לעיגולי מים קטנים ש”יטיילו” על המשטח.
האפקט הזה יוצר שכבת אדים בין הנחושת המותכת ל”100% בשר בקר” של מקדונלדס. המסקנה של הגולשים היא אחת: אם נחושת מותכת לא יכולה להתמודד עם ביג מק, מה הוא עושה בקיבה שלנו?