אלה אולי התמונות הכי נחקקות מפיגועי הטרור בפריז

קשה להירגע מהטבח הנורא הפריז, בו נהרגו אנשים תמימים במוקדי בילוי חמים ועוד יותר קשה הוא לדמיין את השניות לפני, דקות של אושר ושמחה כאשר האוהדים קפצו ונהנו מול הלהקה “Eagles of Death Metal”. התמונה שנראית מעלה הונצחה באותה הופעה מצמררת בתיאטרון “באטאקלן” בפריז לפני שהזוועה החלה. על פניו, נראה כי מדובר בהופעה מוצלחת עד שהכל נקטע בבת אחת בנסיבות מזעזעות וכה טרגיות. 

עצוב להביט לעבר הפרצופים של אותם צעירים בקהל, עבור הרבה מהן אלה היו השניות האחרונות בחיים. הם תועדו מחייכים ומי יכול היה לתאר לעצמו שזה יסתיים כשחלקם צונחים לרצפה וטובעים בדם ואחרים ישחקו אותה מתים כדי לחמוק מהמחבלים של דעאש. בסך הכל שהו באולם כ-1,500 איש ותוך שניות לא היה לאן להימלא והמקום הפך לסרט אימה מחריד ובלתי נשכח.

חלקם האמינו שהיריות והרעש היו חלק מההופעה ולקח להם זמן לעכל שהם מככבים בפיגוע רצחני ושחייהם יקופחו תוך שניות.

הקורבנות הראשונים, לפי עדויות, היו המבקרים ששהו סמוך לבר ורק אז פנו היורים לעבר יתר הקהל. חלק מהמחבלים אפילו ירו על נכים בכסא גלגלים. כן, מדובר באנשים נטולי חמלה או רגש אנושי בסיסי. קשה להאמין שקיימים בעולם אנשים שחושבים שרצח כה נתעב לעבר חסרי אונים תמימים ישנה דבר מה עבורם ונותר רק לכאוב עאל האבדן של אנשים רבים.

89 בני אדם נטבחו באולם המופע ומאות נפצעו. אחד השורדים ניצל בזכות השיר האהוב שלו כי התקדם לאזור קרוב לבמה כדי להאזין לשיר וכך פספס את הכדור שירו לעברו.

הנה תמונות “הלפני” 

והנה “האחרי”:

הנה הסרטון:  

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן