רק בשדה התעופה גילו הנשואים הטריים כי לא יוכלו לטוס לירח הדבש שלהם מסיבה הכי מופרכת

תארי לעצמך שאת כלה טרייה שמתכוננת לצאת עם אהובה לירח דבש קסום רק כדי למצוא את עצמך תקועה בשדה התעופה מהסיבה הכי פאתטית בעולם. קארלי בייקר ובעלה הטרי כריס פרי מצאו את עצמם בסאגה הזויה כאשר עובד שדה התעופה מנע מהם לטוס לירח הדבש שלהם כי לדבריו הדרכון של בייקר היה “פגום”. הם כעת רוצים להזהיר את העולם לאחר שהוציאו 2,000 דולר כדי להציל את ירח הדבש שלהם. 

פרסמו דרך “חורים ברשת” ותגיעו למאות אלפי ישראלים עם תוכן שעושה באזז. לפרטים>>

לפני שנתיים בני הזוג החלו לחסוך עבור טיול החלומות שלהם, כאשר הם תכננו לבקר ביוון וברומא בין היתר. כאשר הגיעו לשדה התעופה הבינלאומי בפילדלפיה עצר אותם נציג “U.S Airways” שהסביר שהדרכון שלה פגום מדי כדי לטוס. מבחינתו, החוטים הקטנים שיצאו מהדרכון הפכו את המסמך לבלתי תקין. בייקר הייתה בהלם כי לדבריה היא עברה ללא בעיות את הבידוק עם אותו דרכון ממש לפני 13 חודשים. לאחר מכן היא הופנתה לאשה, המנהלת, לדבריה, אשר אמרה שהדרכון בסדר. 

המנהלת לקחה את הדרכון, תלשה את החוטים ואמרה שיהיה בסדר. אבל במקביל היא עדכנה את השניים כי בעקבות הרישום של הנציג היא לא רשאית לטוס. היא עירבה את הבוס שלה אך זה לא רוצה לערער על חוות הדעת של הפקיד הראשון וכך בייקר האומללה נפלה בגלל הביורוקרטיה. ברור שניתן למנוע העלאה למטוס על בסיס דרכון פגום אבל חוות הדעת נקבעת על פי דעה אישית וכאן די ברור שהדרכון לא הושחת ואפשר היה לנסוע איתו.

מהו הנזק הרציני שמונע העלאה למטוס לפי משרד החוץ האמריקני? נזקי מים, דרכון תלוש, היעדר סימונים רשמיים, חורים, עמודי ויזה חסרים או בלתי קריא. בטח לא כמה חוטים קטנים שהציצו מדרכון מסודר. דוברת חברת התעופה מסרה ל”באזפיד” שהיה נראה כי דפים נתלשו והדרכון ניזוק. “אנחנו לא יכולים לתת לאנשים לטייל עם מסמכים ממשלתיים פגומים”, הבהירה. הוסיפה הדוברת שלא הייתה רוצה לאשר טיסה רק כדי שתימנע כניסתם למדינה זרה.

בינתיים בייקר שילמה על דרכון חדש וכעת הזוג, לאחר בעיכוב הלא צפוי, מתכננים להמשיך את ירח הדבש שלהם. לדבריהם הם איבדו ימים מהטיול ונאלצו לשלם 2000 דולר על כל הביטולים. הם לא זכו לפיצוי מטעם חברת התעופה. השניים בישרו שלא יטוסו עם החברה הזו לעולם וכי חייבים להשקיע בדרכון לפני הטיסה כי הקביעה סובייקטיבית וזה יכול לקרות לכל אחד.

שפטו בעצמכם:

 

 

 

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן