דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

אישה בערב הסעודית תיעדה את בעלה מטריד מינית את העוזרת והיא עלולה להיכנס לכלא

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

אישה שצילמה סרטון בו נראה בעלה מטריד מינית לכאורה את העוזרת שלהם עלולה להיכנס לכלא בגלל חוקי לשון הרע במדינה.

היא תיעדה בחשאי את האינטראקציה בין בעלה לעוזרת שלהם באמצעות הטלפון שלה. בסרטון נראה הגבר מדבר אל העוזרת ומנשק אותה.

פרסמו דרך "חורים ברשת" ותגיעו למאות אלפי ישראלים עם תוכן שעושה באזז. לפרטים>>

חדורת רצון לנקום, היא שיתפה את הסרטון במדיה החברתית "העונש המינימלי לבעל הזה הוא לבייש אותו".

הסרטון שנראה כאן למטרה הפך ויראלי בערב הסעודית, כאשר רבים מהצופים תמכו באישה, על פי דיווח בעיתון Sada, מציינים ב-Emirates 24/7.

אלא שעל פי Gulf News המצטט עורך דין בכיר בערב הסעודית, האישה עלולה לשבת בכלא שנה אחת או לספוג קנס שווה ערך לחצי מיליון שקלים עקב הפרת חוקי לשון הרע.

חוקים אלה כוללים עונש חמור לכל מי שמשתמש בטלפון נייד עם מצלמה או כל ציוד אחר כדי לצלם אחרים במטרה להשמיץ אותם, הוא אמר.

מדינות המפרץ הפרסי מעסיקות מיליוני עוזרי בית, רבים מהם באים ממדינות עניות בהן הפיליפינים, הודו, סרי לנקה ונפאל.  

הודו הודיעה השבוע שתגיש מחאה רשמית לערב הסעודית לאחר שמעסיק של עוזרת בית הודית כרת את זרועה לאחר שזו התלוננה כי הוא התייחס אליה באופן בלתי הולם. 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא המייסד והעורך הראשי של "חורים ברשת". גל הוא מאנשי התוכן הוותיקים והבולטים בתחום הדיגיטל. הוא היה כתב המחשבים הראשון של אתר ynet ומאוחר יותר עורך ערוץ המחשבים ומנהל פיתוח התכנים באתר. בשנת 2016 ייסד את Bemedia, חברת מדיה ופרסום חדשה העוסקת בהקמה ותפעול של נכסי תוכן לקהלים ממוקדים

כתבות נוספות שיעניינו אותך