דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

כך זה נראה כשאובר פוגשת את טינדר (וידאו)

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

פארודיה: אפליקציית ההיכרויות הנודעת לשמצה "טינדר" משלבת ידיים עם אפליקציית הרכב על דרישה "אובר" לאפליקציה אחת שהעולם ציפה לה. Under, שילוב המחץ בין שתי אלה, מציעה דייטים בנסיעה!

האפליקציה החדשה מציעה שירות לאנשים שרוצים להכיר מישהו מיוחד על הדרך לאן שהוא. איך זה עובד? מורידים את האפליקציה ובוחרים מקום לנסוע עליו. אם אתם לא אוהבים את הפרצוף של הנהג, אתם פשוט מחליקים הלאה!

אם אהבתם את המראה של הנהג והוא גם בחר אתכם, יש לכם התאמה ואתם יכולים לבחור ביעד רומנטי לערב. הנהג יבוא לאסוף אתכם ויציע לכם לשבת לצדו. תוכלו ליהנות מכמה דרינקים (שוב, זו פארודיה) בדרך, נשיקות לוהטות וסקס כמובן.

גם אם הייתה נסיעה מעולה אל תתבאסו כאשר הנהג יוריד אתכם בדרך ויאסוף נוסעת אחרת אחרי הכל, זה תפקידו. הפרסומת הפארודית הזו הופקה על ידי Barely Ads, ערוץ יוטיוב שמוקדש לסרטונים קורעים. 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא המייסד והעורך הראשי של "חורים ברשת". גל הוא מאנשי התוכן הוותיקים והבולטים בתחום הדיגיטל. הוא היה כתב המחשבים הראשון של אתר ynet ומאוחר יותר עורך ערוץ המחשבים ומנהל פיתוח התכנים באתר. בשנת 2016 ייסד את Bemedia, חברת מדיה ופרסום חדשה העוסקת בהקמה ותפעול של נכסי תוכן לקהלים ממוקדים

כתבות נוספות שיעניינו אותך