דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

עשו ואל תעשו בחו"ל בסדרת איורים קורעים

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

פרויקט "הישראלי היפה" הוא מדריך כיס מאויר לישראלים היוצאים לחו"ל המציג סיטואציות נפוצות של תיירים ישראלים בחו"ל תחת הכותרת – cool or not cool.

סדרת האיורים היא יוזמה של חברת הדיגיטל והקריאייטיב debby&ron digital.

שחר פרנהיימר, מנהל התוכן בחברה, מספר כי היוזמה נולדה לפני חופשה משרדית בכרתים. "רצינו לקחת איתנו מדריכי כיס ולשים אותם בגב המושבים במטוס", הוא אומר, "בסוף החלטנו ללכת על מדריך דיגיטלי שאנשים יוכלו להדפיס".

סדרת האיורים מציגה מצבים מוכרים כמו לפרק את הברז או להשתמש בברז, לדחוף את מגדל פיזה או להשתמש בו כסמל פאלי (דווקא הסמל הפאלי מצחיק יותר ומקורי!), לעשות סלפי עצמי קורא ספר או סלפי שעושה אאוטינג למשתזפות בעירום, להשתמש במגבות או לגנוב אותן ועוד.  

אז ברור שכולנו ישראלים יפים אבל אתם מוזמנים לשתף כי יכול להיות שבין העוקבים שלהם יש כמה מכוערים. 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא המייסד והעורך הראשי של "חורים ברשת". גל הוא מאנשי התוכן הוותיקים והבולטים בתחום הדיגיטל. הוא היה כתב המחשבים הראשון של אתר ynet ומאוחר יותר עורך ערוץ המחשבים ומנהל פיתוח התכנים באתר. בשנת 2016 ייסד את Bemedia, חברת מדיה ופרסום חדשה העוסקת בהקמה ותפעול של נכסי תוכן לקהלים ממוקדים

כתבות נוספות שיעניינו אותך