כך טומנים לוחמי דאעש “מלכודות דבש” להומוסקסואלים

האתר gaystarnews.com מדווח כי דאעש וארגונים איסלמיים קיצוניים נוספים משתמשים ב”מלכודת דבש” בכדי לפתות ולתפוס גברים הומוסקסואלים.

מקור בשטחים הנמצאים בחזקת דאעש מסר לעיתון ה-Daily Star כי פעילי דאעש מארגנים דייטים פיקטיביים במטרה ללכוד גברים הומואים שיאסרו ויוצאו להורג.

על פי המקור, למשטרת הדת של דאעש, “החישב”, יש מטה מיוחד של לוחמים צעירים שמשימתם היא לפתות גברים גאים לצאת איתם לדייטים, כך לפי הדיילי מייל.

מטרת המתחזים האלה היא להביא לחיסול הומוסקסואליות, אשר אסורה על פי חוקי האיסלם, בכל רחבי עיראק, סוריה ולוב.

אם גבר מתפתה להגיע לדייט שכזה, זה נתפס כהוכחה להומוסקסואליות שלו, עונש שעל פי חוקי דאעש, דינו מוות.

המקור סיפר עוד כי לעיתים, אם הגבר שנלכד הוא בעל אמצעים, הוא מצליח לשלם שוחד לשוביו ולהינצל, אך לרוב דינו נגזר למות. גזר הדין מבוצע על ידי השלכה מגגות, ואם הקורבן שורד, מתבצעת בו סקילה על ידי ההמון הצופה בהוצאה להורג.

עוד נכתב כי ארגונים דומים המקורבים לאל קעידה, כגון ג’בהת א-נוסרה, משתמשים בשיטות דומות.

מקור: gaystarnews.com 

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן