האשמה: ביונסה מעתיקה את הסטייל של הבחורה הזו

יש כמה דיוות בעולם הזה שדופקות הופעה שלא ניתן להישאר אדישים מולה. אחת מהן היא קווין בי, ביונסה, האחת ויחידה. גם מי שלא חולה על האימפריה המנצנצת שלה יכול למצוא את עצמו מתפעל לא פעם מהבחירות האופנתיות שלה.

אבל כעת עולה האשמה כלפיה, על כך שהיא גונבת את הסטייל שלה בכלל ממישהי אחרת. זמרת הפופ הסרבית הבלונדינית, ג’לנה קרלאוסה, מאשימה את האייקון בהעתקה גורפת ולפי התמונות יש בהחלט משהו בדבריה.

בעבר היא האשימה את קים קרדשיאן שהעתיקה את סגנונה וכעת היא חשפה באינסטגרם איך ביונסה לכאורה ספגה יותר מדי השראה ממנה. לפי התאריכים בהחלט אפשר לראות איך הזמרת הסרבית הייתה שם לפניה ולמען האמת, זה די מביך.

אפשר לחשוב שלביונסה אין כסף לסטייליסט מקורי. נכון, זה לא בדיוק אחד לאחד אבל אפשר להבין למה הסרבית עצבנית קצת. לפחות כעת נוספו אנשים שיודעים מי היא בזכות ההשוואה הזו אז כבר יצא לה משהו.

שפטו בעצמכם:

דרך Elle

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן