עוגת תפוזים טובה

מה יותר שווה מעוגת תפוזים טובה עכשיו, בעיצומו של החורף, בשיא עונת התפוזים? אז בואו איתי בעקבות שביל קליפות התפוזים, התנערו מן הספה וקדימה לעבודה:

עוגת תפוזים של מיקמיק

3 ביצים גדולות

1 כוס סוכר

שתיים וחצי כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

1 כוס שמן קנולה

אחת ורבע כוסות מיץ תפוזים טרי

קליפה מגוררת מחצי תפוז

לחמם את התנור ל170 מעלות. להקציף את הביצים עם הסוכר 8-10 דקות, עד קבלת תערובת תפוחה. להוסיף בהדרגה את שאר החומרים ולערבב רק עד קבלת תערובת חלקה. לאפות קצת פחות משעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. ניתן לשמור את העוגה מחוץ למקרר כשבוע.

בתאבון!

 

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן