אז אני רוצה לשתף במתכון קל שמחליף את הכבד הקצוץ על שולחן החג ושירשים את האישה ואת כל שאר המוזמנים ובאמת מעדן!!
500 גרם כבד עוף מנוקה
1 בצל גדול חתוך
50 גר’ חמאה
ברנדי מכל סוג
מטגנים את המצל עם מעט שמן ועם החמאה.
ממליחים ומפלפלים את הכבד ומוסיפים למחבת.
חשוב לא לעשות אותו well done.
לקראת הסוף להוסיף רבע כוס ברנדי ולתת עוד דקה על האש.
לטחון הכל בבלנדר עם הנוזלים.
לרפד קופסאת איחסון נאה בשקית ולצקת את המסה, לכסות בשקית ולסגור.
להכניס שעה למקפיא ואחרי זה להעביר למקרר לעוש שעתיים.
טוב לשימוש עד 3 ימים בקירור.
להגשה עם ריבת בצל או כל ריבה אחרת שאוהבים.
בתאבון!!!