למה כל כך הרבה אנשים בטירוף בגלל סכין חמאה?

לנסות למרוח חמאה מהמקרר על פרוסת לחם זו לא תמיד משימה פשוטה. אלא אם כן נותנים לחמאה לשבת קצת מחוץ למקרר, מגלים גוש קשה שמסרב להסתדר כמו שצריך על הסכין, שלא לדבר על מריחה על פרוסת הלחם בצורה אחידה.

וכך, במקרה הטוב הפרוסה שלכם כוללת גוש אחד גדול של חמאה במקום אחד, ובמקרה הרע פשוט נקרעת ומאלצת אתכם להתחיל מחדש.

קיקסטארטר תמיד היה מקום אידיאלי למוצרים שנועדו לפתור את הבעיות הקטנות והממש לא קריטיות של החיים, ולכן זה לא ממש מפתיע למצוא בו סכין מיוחד שנועד לפתור את הבעיה הזו. ה-ButterUp יאפשר לכם, אם תשקיעו בו כ-40 שקלים, למרוח חמאה כמו אלופים.

הממציאים של הסכין הזה גילו שכדי לגרד חמאה מגוש קר, אידיאלי להשתמש בפומפיה ולא בסכין. אבל כשמשתמשים בפומפיה קשה למרוח את החמאה על לחם – ומכאן נוצר סכין שהוא גם סוג של פומפיה, ומאפשר גם לגרד את החמאה הקרה וגם לפרוס אותה בקלות על הפרוסה.

זה פשוט וחכם ובעיקר מאוד חמוד. הקהל של קיקסטארטר משתגע על זה, ובפרוייקט הושקעו כבר קרוב ל-300,000 דולרים אוסטרליים. כ-280,000 דולרים אמריקנים. היעד המקורי היה 38,000 דולרים בלבד.

דרך BuzzFeed

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן