זו הדרך הנכונה לחתוך בייגל על פי המתמטיקה

בייגל הוא ארוחת הבוקר היהודית האולטימטיבית. נכון שהעניין הזה נכון בעיקר בארצות הברית, שם אין ברקפסט בבית יהודי ללא בייגל עם גבינת שמנת, אבל גם בארץ מדי פעם נהוג להתפנק עם בייגל טוב. כדי לחגוג את השבוע החדש אנחנו שמחים לבשר שנמצאה השיטה הכי מדויקת לחתוך בייגל. אם יש לכם אחד תקוע במקפיא אנחנו ממליצים לכם לשים אותו במיקרו כבר עכשיו כדי שתוכלו לנסות בעצמכם אחרי שתבינו את העקרון.

בעזרת השיטה הזו, שכוללת ארבעה חתכים שמתחברים לסופר-חיתוך שעובר לכל אורכו של הבייגל, הופכים אותו למקטע שרשרת חוליות: שני חצאי בייגל ששלובים זה בזה ללא יכולת להשתחרר (אלא אם כן אתם קורעים את הבייגל כמובן).

למעלה אפשר לראות בווידאו איך חותכים את הפלא. הנה הוראות ההכנה הגרפיות. אם אתם מתכוונים לאכול מומלץ לא לסמן את הנקודות במרקר אלא פשוט לדמיין אותן:

דרך Daily Dot | תמונות דרך Mathematics & Nature. תמונת שער: Shutterstock

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן