דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

אמש בטקס ה-AMA: מיילי סיירוס וחתול וירטואלי ענק

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

טיילור סוויפט היא המנצחת הגדולה של ה-AMA, טקס פרסי המוזיקה האמריקני שהתקיים אמש (א') בלוס אנג'לס, אך מיילי סיירוס הפתיעה לטובה. היא לא התנדנדה עירומה (לפחות לא מבחינה טכנית) על קורנס ענקי ולא עשתה טוורקינג.

במקום זאת, סיירוס עלתה לבמה כדי לשיר את שירה המפורסם Wrecking Ball ומעליה התנשא חתול וירטואלי ענק שפשוט ריחף בחלל – בפירוש מהלך יחסי ציבור מחוכם שכיוון לאומת האינטרנט. החתלתול ניסה לשיר אבל לא הצליח בגלל שהוא חתול ולא בן אדם! בשלב מסוים החתול הווירטואלי החל לבכות דמעות וירטואליות. כל מילה נוספת מיותרת.

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא המייסד והעורך הראשי של "חורים ברשת". גל הוא מאנשי התוכן הוותיקים והבולטים בתחום הדיגיטל. הוא היה כתב המחשבים הראשון של אתר ynet ומאוחר יותר עורך ערוץ המחשבים ומנהל פיתוח התכנים באתר. בשנת 2016 ייסד את Bemedia, חברת מדיה ופרסום חדשה העוסקת בהקמה ותפעול של נכסי תוכן לקהלים ממוקדים

כתבות נוספות שיעניינו אותך