אוכלי התפוחים, שימו לב! מסתבר שכל הזמן הזה אכלנו את התפוחים שלנו בצורה הלא נכונה, ושאם רק נשנה את האחיזה הראשונה שלנו בפרי אנחנו יכולים להפיק כ-33 אחוזים יותר הנאה מכל תפוח.
על הגילוי המפתיע הזה אחראי בלוג האוכל Food Beast, שפרסם בתחילת מאי סרטון וידאו מפתיע (קצת ישן, אנחנו יודעים, אבל לגמרי שווה את זה): מסתבר שכשאוכלים תפוח מלמעלה למטה הליבה שלו נעלמת לגמרי – מה שמאפשר לאכול את כל התפוח בלי לזרוק את כל החלק האמצעי שלו לפח.
כמובן שאם תוכלו את התפוח ככה תצטרכו בדרך גם את הגרעינים שלו – אבל הם פחות יפריעו לכם מלנסות לאכול את כל ה״בשר״ של התפוח מסביב לליבה בדרך הרגילה.
למרבה הצער אין לי תפוח לנסות את זה עליו, אבל אם השיטה הזאת עובדת אין ספק שמעתה והלאה זו הדרך בה אוכל את התפוחים שלי. בתאבון לכולנו!