דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

האשה הזו עשתה דבר מדהים לפני ניתוח כריתת שד כפול (וידאו)

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

אנשים רבים שעומדים לפני ניתוח משמעותי ינהגו בהיסטריה, ייקלעו לדכדוך עמוק או ייאוש, שום דבר שמזכיר את ההתנהגות האמיצה והאצילית של האשה הזו, לפני ניתוח לכריתת שד כפול!

דבורה כוהן עברה ניתוח להסרת שדיה השבוע בבית החולים מאונט ציון בסן פרנסיסקו.

כוהן, גניקולוגית ומיילדת, ואם לשניים, ערכה מסיבת ריקודים בהשתתפות הצוות הרפואי בחדר הניתוח בבית החולים. הסרטון מעורר ההשראה בן שש הדקות מראה את כוהן מפזזת בצעדי ריקוד לצלילי הלהיט של ביונסה Get Me Bodied.

כוהן ביקשה מחברים ובני משפחה לצלם את עצמם רוקדים לצלילי אותו שיר כדי שתוכל לצפות בהם בזמן שהיא מחלימה ולהתעודד. "ראיתי בעיני רוחי קטעי וידאו שעוזרים לי להחלים", היא כתבה, "אין דבר שמסב לי יותר הנאה מאשר לגרום לאחרים לרקוד, לזוז, להרגיש את הגוף שלהם". אפשר לצפות כאן בסרטונים שהכינו החברים של דבורה. נותר רק לאחלה לכוהן החלמה מלאה והרבה ריקודים מאושרים.

דרך האפינגטון פוסט. תודה Martin Vainstein

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא המייסד והעורך הראשי של "חורים ברשת". גל הוא מאנשי התוכן הוותיקים והבולטים בתחום הדיגיטל. הוא היה כתב המחשבים הראשון של אתר ynet ומאוחר יותר עורך ערוץ המחשבים ומנהל פיתוח התכנים באתר. בשנת 2016 ייסד את Bemedia, חברת מדיה ופרסום חדשה העוסקת בהקמה ותפעול של נכסי תוכן לקהלים ממוקדים

כתבות נוספות שיעניינו אותך