קוקטייל הפיצה שאתם חייבים לנסות (או שלא)

פיצה זה טעים. אלכוהול זה משמח. חברו בין השניים ותקבלו את אחד הקוקטיילים המשמחים ביותר שאפשר להעלות על הדעת: קוקטייל פיצה.

המשקה הקצת משונה אבל מאוד מאוד מגניב הזה מוצע במסעדה האיטלקית Trattoria Neapolis שבקליפורניה. אנשי המסעדה כל כך מאמינים בקוקטייל הזה, עד שהם הטיסו במיוחד תנור לבנים מיוחד כדי שיוכלו להכין אותו בצורה הטובה ביותר. הטעם, כפי שאפשר לנחש מהתמונה, מזכיר מאוד פיצה – רק עם הרבה יותר אלכוהול.

אם אתם לא מתכוונים לבקר בקרוב בקליפורניה, תוכלו להכין גירסה של הקוקטייל הזה גם בבית. בשביל זה תצטרכו מי עגבניות, וודקה, עלי ריחן, אבקת פטריות פורצ’יני, מוצרלה ופרמזן.

התחילו עם מי העגבניות, וערבבו לתוכם את אבקת הפטריות והוודקה. המיסו את הגבינות עד לקבל מעין “קצף” של גבינה מותכת, והניחו אותו בזהירות מעל הנוזל האדמדם. קשטו הכל בעלי ריחן – ויש לכם קוקטייל.

רק אל תנסו לנהוג אחרי יותר מדי דרינקים של הדבר הטעים הזה. אפילו אם זה לנהוג במטרה להביא פיצה לארוחת ערב.

תמונה: צילום מסך מתוך הבלוג LA Weekly

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן