דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

כלב המשפחה עזר להורים לתפוס שמרטפית מתעללת

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 2 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

כלב משפחה נאמן סייע להורים לזהות שמרטפית מתעללת בדרום קרולינה. על פי הערוץ המקומי WCSC, הכלב החל להגיב בעוינות בכל פעם שהשמרטפית בת ה-22, אלכסיס חאן, התקרבה לתינוק, פין ג'ורדן, אז בן שבעה חודשים.

בשלב ההוא השמרטפית הועסקה על ידי ההורים במשך חמישה חודשים. עקב ההתנהגות העוינת של הכלב, החליטו ההורים החשדנים להסתיר סמרטפון בין כריות הספה בסלון ביתם ולהקליט בבית בזמן שהשמרטפית שמרה על התינוק.  

לאחר שהאזינו לתיעוד התברר להם שהחששות הגרועים ביותר שלהם התממשו. אביו של פין, בנג'מין גורדן, סיפר ל-WCSC:"

"זה התחיל בקללות. לאחר מכן שמענו קולות סטירה והבכי התחלף מקול מצוקה לכאב. רציתי להחזיר את הזמן לאחור ולחבק אותו בזמן. זה מאוד קשה להבין שבמשך חמישה חודשים מסרת את הבן שלך לידי מפלצת". 

חאן נעצרה לאחר כמה שבועות. כאשר עומתה עם הקלטות האודיו של ההורים היא הודתה במעשה, על פי הדיווח. חאן נידונה לשנה עד שלוש שנות מאסר בפועל. כמו כן, היא תירשם כמתעללת בילדים ולא תוכל לעבוד עם ילדים בעתיד.

 בני הזוג אמרו ל-WSCS שהילד בסדר ולא ניכרו אותות מהתעללות בהתנהגות שלו היום. הם אמרו שהם חייבים תודה רבה לכלב שהסב את תשומת לבם לעניין. 

"אם הכלב שלנו לא התריע, חשדה של אשתי לא היה מתעורר ולא היינו פועלים", אמר האב, "אי אפשר לדעת איך היה מסתיים". 

דרך יאהו. תודה לשלום פרץ על הטיפ.

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא המייסד והעורך הראשי של "חורים ברשת". גל הוא מאנשי התוכן הוותיקים והבולטים בתחום הדיגיטל. הוא היה כתב המחשבים הראשון של אתר ynet ומאוחר יותר עורך ערוץ המחשבים ומנהל פיתוח התכנים באתר. בשנת 2016 ייסד את Bemedia, חברת מדיה ופרסום חדשה העוסקת בהקמה ותפעול של נכסי תוכן לקהלים ממוקדים

כתבות נוספות שיעניינו אותך