דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

כך מגיבה כלה שנזרקה על ידי בן זוגה חמישה ימים לפני החתונה

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 2 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

אין פרידות שמחות וכשהן מתקיימות חמישה ימים לפני החתונה המתוכננת עם בן הזוג הן בכלל הופכות לסרט רע במיוחד. הדבר שהכי מתחשק זה ליילל ולייבב לתוך שמלת הכלולות כי בכל זאת, הלב נשבר וכל ההזמנו נשלחו אבל במחשבה שנייה, חבל על הדמעות ואם כבר יצא ככה, אז כנראה לטובה. הבחורה לפניכם היא ההוכחה שאפשר להפוך את הבאסה לסבבה פלוס. אפילו ליום הכייפי בעולם.

ראו גם: הרגלי חתונה מוזרים בעולם

כאשר שלבי סווינק, 23, מממפיס ננטשה על ידי ארוסה היא נאלצה לבטל את כל ההזמנות שנשלחו ואת כל ההכנות ליום הגדול אבל דבר אחד השאירה ביומן: את הצלמת, אליזבת הורד. היא גייסה את הוריה ואת החברות שהיו אמורות להיות על תקן השושבינות והפכה את היום הלבן ליום בו פיקאסו היה מתפוצץ מאושר: יום צבעים היסטרי המהול בפרץ של חופש חסר גבולות כששמלת החתונה הפכה ליצירת אמנות מושלמת במיוחד. 

"ברגע בו הצבע נחת בשמלה שלי הייתי חופשייה", סיפרה שלבי, "כל הכאב, כל האכזבה… הרגשתי איך זה עזב אותי. אני לא יכולה אפילו לתאר במילים כמה משחרר הייתה כל החוויה עבורי. שיחררתי את כל הכאב וחזרתי לעצמי".

ללא ספק, זו הדרך להיפרד ממה שהיה ולצחוק על הכל. אם כבר אלבום תמונות, אין היסטרי מזה. השמלה עצמה כעת מוצעת למכירה ב"The Barefoot Bride" וכל הכסף שירוויחו ממכירת שמלות שם יועבר לארגון "Be free organization" הפועל למען תושבי אפריקה.

יעני, אפילו מצאה מטרה נעלה בכל זה. בפעם הבא שיפרדו מכן, תזכרו את שלבי.

הנה חגיגת החופש המוחלטת:

דרך 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך