וואסקו, קליפורניה היא עיר די שקטה בדרך כלל. אך בזמן האחרון, אחרי שהחמה שוקעת, העיר השלווה הופכת למקום מפגש לליצנים מפחידים. וכן, זה קריפי בדיוק כמו שזה נשמע. למיטב הידיעה, לא מדובר בפרומו לסדרה החדשה של "טווין פיקס".
אזרחים רבים של העיר מספרים על הליצנים המפחידים, שמסתובבים ברחבי העיר בשעות הלילה ללא סיבה נראית לעין. אף אחד לא יודע מי הם ולמה הם בחרו להסתובב שם. המשטרה מספרת שהם אינם מזיקים, ולא ביצעו שום פשע. סתם, אנשים מחופשים לליצנים שמסתובבים בעיר השוממת בלילה. למה לא?
Guess what ?!?! | It’s like a nightmare, but IRL. A clown is seen at a market in Wasco… http://t.co/6plJW9pUcH pic.twitter.com/Mj0AO2nGRs
— URBNAnalysis (@URBNAnalysis) October 12, 2014
הליצן הראשון בוואסקו בישר בחשבון האינסטגרם שלו שהוא אינו הליצן המפחיד היחיד בעיירה וכי קם לו חקיין. זהות הליצן אינה ידועה, אך הוא סיפר לתקשורת המקומית שהוא ואשתו מתחפשים לליצנים מפחידים במסגרת פרויקט אמנותי.
מקור: אינסטגרם
מקור: אינסטגרם
מקור: אינסטגרם
הליצן הראשון בוואסקו סיפר שהוא אינו היחיד בעיירה וכי קמו לו מתחרים. ולא רק בוואסקו אלא גם בבייסקרספילד השכנה. שם המשטרה, בניגוד למשטרת ואסקו, מסרה לעיתון לוס אנג'לס טיימס כי בכוונתה לבצע מעצרים, לא ברור באיזה עוון.
Loading