אני אפתח במתכון לראש השנה

אז אני רוצה לשתף במתכון קל שמחליף את הכבד הקצוץ על שולחן החג ושירשים את האישה ואת כל שאר המוזמנים ובאמת מעדן!!

500 גרם כבד עוף מנוקה

1 בצל גדול חתוך 

50 גר’ חמאה

ברנדי מכל סוג

מטגנים את המצל עם מעט שמן ועם החמאה.

ממליחים ומפלפלים את הכבד ומוסיפים למחבת.

חשוב לא לעשות אותו well done.

לקראת הסוף להוסיף רבע כוס ברנדי ולתת עוד דקה על האש.

לטחון הכל בבלנדר עם הנוזלים.

לרפד קופסאת איחסון נאה בשקית ולצקת את המסה, לכסות בשקית ולסגור.

להכניס שעה למקפיא ואחרי זה להעביר למקרר לעוש שעתיים.

טוב לשימוש עד 3 ימים בקירור.

להגשה עם ריבת בצל או כל ריבה אחרת שאוהבים.

בתאבון!!!

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן