דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

אמן יצר את המוצרים הכי מתסכלים אי פעם

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

לא חסרים תסכולים בחיים המודרניים שלנו. גם ככה הם מייסרים את רובנו מדי יום אבל אמן אחד הצליח להתעלות על עצמו וליצור מוצרים רגילים עם טוויסט שיחרפן כל אדם. מדובר בכלים, נעליים וסכו"ם בהם כל סאדיסט ומאזוכיסט יכול להתאהב.

ראו גם: 25 יצירות פסיפס מדהימות מרחבי העולם

אם יש לכם אויבים, מדובר במתנה המושלמת עבורם. מה שיפה ביצירות שלו, זה שהן משקפות את המרחק המזערי בין נוחות לאי נוחות. שינוי עיצובי זניח אחד והאדם נותר חוסר אונים. התרגלנו למובן מאליו אבל האמן הזה מצליח לשבור לנו את הנוחות הזו. אני אישית זוממת על המזלגות שלו. פשוט תמיד חסר לי בבית ואני מוכנה להיאבק אפילו עם אלה בינתיים.

דרך Imgur

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך