הקיץ הגיע ואיתו הענבים. ענבים שאפשר לאכול היישר מהאשכול, לנעוץ בהם קיסם ולהקפיא כדי להכין קרטיבים קטנטנים, או לחתוך לחצאים ולהוסיף לסלט או לסנדוויץ’ כדי להוסיף טוויסט לא צפוי.
ראו גם: כך חותכים עגבניות בדרך הנכונה
הבעיה: לחתוך ענבים לחצי זה עסק די מעצבן. יש המון עיגולים קטנים שצריך לתפוס ולחתוך ולהזהר לא לחתוך גם חתיכה מהאצבע תוך כדי. או שאפשר להשתמש בשיטה הגאונית הזאת, ששותפה לאחרונה בפייסבוק והפכה לוויראלית:
הרעיון: קחו צלחת, הניחו עליה את כל הענבים שאתם צריכים, ואז השתמשו בצלחת זהה כדי לעשות “סנדוויץ'”. קחו סכין חדה וארוכה והשתמשו בה כדי לחצות את כל הענבים, או השכבה האמצעית של הסנדוויץ’, בבת אחת תוך שניות.
הטריק הזה עובד נהדר גם עם עגבניות שרי.
דרך BuzzFeed | תמונה: Shutterstock