דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

הדבר הבא בהלבשה תחתונה: תחתוני פוש אפ לגברים

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

לפני מספר חודשים השיקה רשת ההלבשה התחתונה וצעצועי המין Ann Summers חזית פוש-אפ חדשה, שמבטיחה להגדיל את מידת החזה של הלובשות אותה פי שלושה.

עכשיו, אחרי שהחזירה המעצימה (או שאולי דווקא לא מעצימה?) הפכה ללהיט במכירות, מציגה הרשת את הלהיט הגדול הבא מסדרת ה-Triple Boost: תחתוני פוש אפ לגברים.

התחתונים המשלשים צפיים לצאת כחלק מקולקצית הגברים של החנות לקיץ 2014. בנוסף לריפוד מחמיא, הם כוללים גם מספר שקיות אוויר שניתן להכניס או להסיר מהתחתונים, תלוי כמה גדולה אתם רוצים את החבילה שלכם.

״למה שרק לנשים תהיינה גישה לבגדים תחתונים מגדילי נכסים, כשברור כשמש שגם גברים נואשים להגדיל ולהראות את הגיקומרים הגבריים שלהם? ב-Ann Summers בטוחים שהסדרה החדשה של התחתונים מציע את הבליטה הבולטת ביותר בסביבה״, אמר דובר הרשת על המוצר החדש.

הרשת מסרה שהיא תתחיל לשווק את התחתונים האלה ב-1.4, מה שגורם לנו לחשוד שמדובר במתיחה. למרות שמדובר במוצר שיכול להיות לו פוטנציאל לא קטן – ב-Ann Summers לא כל כך התמקדו עד כה בתחתוני גברים, אלא רק בהלבשה תחתונה סקסית לנשים ובצעצועי מין שונים ומשונים.

דרך Daily Mail

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך