הסלפי (Selfie), תופעת הצילום העצמי, הפכה למילת השנה של מילון אוקספורד, אבל האמת היא שלא היינו צריכים את האישור של אנשי המילים כדי לדעת שמדובר בתופעה של ממש. המצלמות הקדמיות של הסמארטפונים עובדות שעות נוספות כדי לאפשר ליותר ויותר משתמשים לצלם את עצמם ולהעלות את התמונות לרשת.
הסופר סלפי היא ווריאציה חופשית על אותו עקרון של צילום עצמי. מי שהמציא את המונח הוא בחור צעיר ותזזיתי בשם גבריאל וולנקיאנו. וולקניאנו התחיל לצלם עצמו רוקד בתזיזיתיות אופיינית כבר בחודש אוגוסט, והעלה את סרטוני הריקוד שלו ליוטיוב ולרשתות החברתיות.
קראו גם: 15 צילומי סלפי מצחיקים במיוחד
״אין ממש הגדרה ספציפית למה שאני עושה״, הוא מספר: ״אני מניח שמדובר בסלפי שאין לו שום קשר לצילום עצמי. במקום זה, מדובר בוידאו של עצמך משליך הצידה את הדימוי העצמי שלך, משתחרר לגמרי ופשוט מתפרע״.
הסופר-סלפי החדש שלו (וללא ספק הכי מרשים), שהופך לאט לאט לתופעת רשת משמעותית, מציג את וולקיאנו ביחד עם אביו בריקוד שמצד אחד הוא משוחרר וחופשי ומצד שני נראה מתוכנן ומתואם לגמרי. 30 השניות של הריקוד מהפנטות ממש, והדבר הראשון שרציתי לעשות אחרי שסיימתי לראות אותן זה לראות את זה שוב.

לחובבי ההיסטוריה, הנה הסופר-סלפי הראשון שצבר פופולריות ויראלית בספטמבר:
קראו גם: הסלפי-גייט בהלוויית מנדלה – עזבו את אובמה במנוחה
דרך Happy Place