האשה הזו טוענת כי מחמאה שקיבלה מגבר בלינקדאין הובילה למתקפת טרולים עליה

מדהים מה יכולה מחמאה אחת לעשות. פרקליטה אחת בשם שרלוט פראודמן, 27, חטפה ביקורת ותגובות קשות מצד טרולים שטענו שהיא “הורסת לעצמה את הקריירה” לאחר שיצאה נגד עורך דין בכיר ונשוי בשם אלקס קארטר סילק, 57, שהחמיא לה בסך הכל על תמונתה ואמר שהיא “מדהימה”.

האשה יצאה נגד הסקסיזם בהענקת המחמאה ובתגובה הרשת יצאה נגדה.

לדבריה, היא חטפה איומים על כך שהעזה לצאת נגד איש במעמד בכיר בפומבי. היא הצהירה שהיא ממש בספק אם הקריירה שלו תיפגע כמו שלה. מדובר בעוד מקרה של שיימינג ברשת לאחר שגבר החמיא לאשה באופן הכי לא פוגעני שיש.

אמנם לינקדאין היא לא טינדר ועדיין, מה קרה ל”תודה רבה ושלום”? זה שגבר מחמיא לא אומר דבר מעבר למחמאה ונראה כי פראודמן ניסתה לעורר באזז ולקבל תשומת לב על חשבונו או שהיא פשוט חתיכת פקאצה. 

“מגיע לך פרס”

ניתן לסובב את הסיפור איך שרוצים. מי שתומך בפראודמן טוען כי לעורך הדין המחמיא יש אפילו בת בגילה והוא החמיא לה ש”מגיע לה פרס כי התמונה שלה היא הכי יפה שהוא ראה בלינקדאין”. יש בהחלט סיכוי שהאיש פלירטט אך מנגד ייתכן שמדובר בגבר שנוטה להחמיא על יופי ואין לו כוונות נוספות בעניין. אשה עדיין יכולה לנווט מחמאה ולהניח את זה שם. כל הסאגה הזו ביזארית ולא נראה שיש לה הרבה תיקים להתעסק איתם אם מוצאת כל כך הרבה זמן בשביל דיוני רשת.

עורכת הדין הרגישה צורך לחשוף את הסיפור כי לדבריה, הגבר שפנה אליה חייב כעורך דין בכיר להתנהל בהתאם לחוקים אנטי סקסיסטיים. היא מספרת שבעוד כמה מהמגיבים ציינו שהיא “גמרה את הקריירה” אחרים טרחו לומר לה שהיא לא כל כך יפה ו”כולה מחמאה – למה לעשות סיפור?”. לדבריה, הסקסיזם שולט בתחום המשפטים הנשלט על ידי גברים. היא ציינה שיש לה עור של פיל אבל התגובות בטוויטר היו אמיתיות ושנותר “לחכות ולראות”. 

עורך דין בכיר ממשרד בבריטניה העריך כי בעקבות התקרית עו”ד פראודמן תוחרם ותמצא את עצמה ב”רשימה השחורה” בענף. עורך דין אחר ציין “איזה דבר נורא לעשות. איזה עולם אנחנו חיים בו, כשגבר אינו יכול להחמיא לאשה. גט אה לייף”. עורכת הדין ציינה שהיא לא תעבוד עבור עורכי דין סקסיסטיים והוא ענה שהיא לא תמצא עבודה גם אצל אלה שאינם.

החמיא ומצא את עצמו בסאגת רשת

הנה התגובה שלה לעורך דין: “אני מוצאת את הודעתך פוגענית. אני בלינקדאין למטרות עסקים בלבד ולא כדי שגברים סקסיסטיים יפנו אלי בגלל המראה שלי”. היא הוסיפה עוד כמה פנינים וקינחה ב”תחשוב פעמיים לפני שאתה שולח הודעה סקסיסטית כזו לאשה שהיא חצי מגילך”. הוא טען שהערתו לא פורשה כהלכה וכי החמיא בסך הכל לאופן הצגת התמונה בלינקדאין. דובר מטעמו הוסיף ש”הוא התנצל באופן אישי מכל הלב”. 

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן