בטוח שגם אתם מרגישים ככה (אלא אם כן ממש אתמול התחתנתם או שבדיוק נולד לכם צאצא): פיד הפייסבוק שלכם הפך לאלבום תמונות דביקות ומתקתקות יותר ממרשמלו של מאות אנשים מאוהבים וחוגגי חתונות או של תינוקות בני יום שנראים בדיוק אבל בדיוק אותו הדבר! “נחמד באמת שכל אלה כל כך מאושרים, אבל למה אני צריך לסבול מזה?!” אתם תוהים ממש בשקט ביניכם לבין עצמכם, כי בינינו, מי יודה בזה שהוא כזה מיזנטרופ וממש לא מזיז לכם שההיא התחתנה וגם לא שההוא הפך לאבא לשלישיה?
אם זהו המצב, בטח תשמחו לדעת שאתם לא היחידים… גם דיוויד סיקורסקי מסן פרנסיסקו הרגיש בדיוק כמוכם וגם לו נמאס מכך שהפיד שלו בפייסבוק כבר מזמן לא ברשותו ושהוא הפך לאלבום התמונות המאושרות של אנשים אחרים ומאושרים יותר ממנו. אז מה הוא עשה? חשב ידידנו דיוויד וחשב ותהה: מהו הדבר שהוא עצמו הכי אוהב בעולם? חשב ומצא! לאפה!
כן… אמנם אין חתונה באופק וגם לא ילדים זבי חוטם – נהנתן הבחור ואוהב לאכול ואם זהו המצב, אז למה שלא יביע את אהבתו העמוקה ללאפה ויפרסם בפייסבוק כאחד האדם? מי אמר שללאפה אין זכות להציף את הפיד בפייסבוק ולמה שתהיה כאן אפליה?
אז הנה לכם תגובתו של המאוהב בלאפה בסדרת תמונות רומנטיות שלא ישאירו אתכם אדישים (כן, להבדיל משאר התמונות שמציפות לכם את הפיד, סוף כל סוף תמונות מעניינות ומצחיקות באמת…!), תהנו! 🙂