דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

לאחר שהחברה שלו ביקשה שיסלק את הכלבה פירסם החבר את המודעה הזו

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

אם בן הזוג שלכם היה מציב לכם אולטימטום: אני או הכלב, הנאמן, המסור והאוהב ללא תנאים, מה הייתם עושים?

לאחר שחברתו של בחור אמריקני אחד דרשה ממנו להיפטר מכלבת הביגל שלו, הוא פירסם מודעה בלוח "Craigslist" בנוסח הבא:

"החברה שלי לא אוהבת את כלבת הביגל שלי מולי, אז אני צריך למצוא לה בית. היא גזעית, מגיעה מסביבה אמידה ויש לי אותה ארבע שנים. היא אוהבת לשחק משחקים ולא לגמרי מאולפת.
יש לה שיער ארוך, אז היא מעט קשה לתחזוקה, במיוחד הציפורניים, אבל היא אוהבת שהן מסודרות. נשארת ערה כל הלילה ו'מקטרת', אבל ישנה בזמן שאני בעבודה.
היא אוכלת את האוכל הכי טוב ויקר. היא לעולם לא תקבל את פניך בשמחה אחרי יום ארוך או תיתן לך אהבה ללא תנאי כשאתה במצב רוח רע. היא לא נושכת, אבל יכולה להיות רעה כמו השטן. אז…האם מישהו מעוניין בנקבה האנוכית, המרשעת, רודפת הבצע בת ה-30 שנקראת החברה שלי? בואו וקחו אותה. אני והכלבה שלי רוצים לראות אותה מחוץ לבית בהקדם האפשרי".

אז מה אתם אומרים, האם הבחור עשה את הבחירה הנכונה? צריך לזכור שהפוסט היה נטול שמות ולכן ייתכן שהכל חלק ממתיחה.

תמונת שער: Shutterstock

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך