שיש למטבח – סוגים ויתרונות לבחירת שיש למטבח

שיש למטבח מגיע במגוון אינסופי של סגנונות, דגמים, צבעים ודוגמאות ולכן לפעמים קשה להחליט – איזה שיש הכי מתאים למטבח שלכם.

בין שיש טבעי לבין גרניט פורצלן למטבח, יש כל כך הרבה אפשרויות בחירה, שכדאי להכיר קצת את השטח לפני שיוצאים לבחור שיש חדש למטבח.

שיש או גרניט פורצלן – מה ההבדל

אחד העקרונות החשובים שנוגע בסוגי שיש ומשטחים למטבח הוא חומר הגלם עצמו:

בדרך כלל מכנים כל משטח עבודה למטבח בתור “שיש”, גם אם זה לא ממש שיש.

שיש הוא חומר גלם טבעי שנוצר בתהליכים טבעיים והוא אכן משמש בין היתר גם ליצירת משטחים למטבחים.

אבל לצד שיש, קיימים היום חומרי גלם מופלאים אחרים, שמתאימים לפעמים הרבה יותר מאשר שיש טבעי.

הדוגמה המוכרת ביותר היא גרניט פורצלן, שהוא חומר גלם לא טבעי, אבל אפשר ליצור אותו בכל דוגמה של שיש טבעי וליצור משטח עבודה מרהיב ביופיו למטבח.

למעשה כל חומר גלם מביא איתו יתרונות ייחודיים ולכן בכל מקרה כדאי לבחור את סוג המשטח בהתאם לצרכים והעדפות אישיות.

סוגי משטחים ושיש למטבח

קיימים מספר סוגים מובילים של שיש למטבח, את כולם כדאי להכיר:

שיש גרניט פורצלן למטבח – אחד מחומרי הגלם המבוקשים ביותר כיום בישראל ליצירת משטחים למטבח, בזכות עמידות גבוהה במיוחד. משטחי גרניט פורצלן הם גם אנטי בקטריאליים, דוחי לכלוך וכתמים ,עמידים בפני חום ושריטות.

מיוצרים כיום בהדפסה דיגיטלית ברמה הגבוהה ביותר ולכן אפשר ליצור דוגמאות של כל סוגי השיש ועד גרניט פורצלן דמוי בטון, עץ, מט, משי או מחוספס ועוד.

משטחי קוורץ למטבח – המאפיינים הטכניים והאסתטיים של קוורץ איכותי הופכים אותו לחומר גלם אידיאלי ליצירת משטחי עבודה למטבחים, חדרי רחצה, דלפקי קבלה ועוד.

כאשר המשטח הוא איכותי עם אחוז גבוה של קוורץ, בשילוב חומרים מחזקים ומעצבים, הוא נחשב חזק מאוד, עמיד בפני כתמים וקשיח.

משטחי זכוכית מורנו – זכוכית מורנו היא חומר הגלם האלגנטי האולטימטיבי:

משטחי מטבח מזכוכית מורנו אינם זקוקים לאחזקה מיוחדת, הם מבריקים ויפים, קלים לניקוי ויש להם מראה על זמני.

לכן הם מתאימים לא רק למטבחים אלא גם לפרויקטים גדולים, במקומות עם הרבה תנועה, שחיקה ועומס.

משטחי שיש טבעי – אינספור סוגים של שיש טבעי יכולים להתאים ליצירת משטחי עבודה למטבח. הם מעניקים למטבח יופי והדר ייחודי, מראה נצחי ועמידות כמעט ללא הגבלה.

בין אם תבחרו שיש איטלקי או הודי, טרוורטין או קררה, קלקטה או כל סוג אחר של שיש איכותי –

מומלץ לבחור היטב את הספק שממנו אתם קונים ולהתייעץ עם מומחים לבחירת סוג השיש המתאים.

פרמטרים לבחירת סוגי שיש למטבח

  1. עיצוב –  יש מגוון אינסופי של עיצובי שיש. התאימו את הסגנון לעיצוב הקירות, החיפוי, הרצפה ובחרו עיצוב שיהיה לכם נעים לעין גם בעוד כמה שנים.
  2. כושר ספיגה – שיש עם כושר ספיגה נמוך פחות נוטה להתלכלך, יותר קל לנקות אותו והוא גם יותר סטרילי.
  3. חוזק – שיש צריך להיות קצת גמיש, כדי לעמוד בהפרשי טמפרטורות, אך עליו להיות גם קשיח, כדי להתמודד היטב עם סירים כבדים, שריטות וחבלות.
  4. 5. אחריות – חפשו ספק שיש שיכול לתת לכם אחריות ארוכת טווח על שיש איכותי, ליווי אישי, עיצוב אישי אם תרצו וכמובן משטח שיש שישאר אתכם לשנים ארוכות.

חברת שיש רבינסקי מציעה משטחי שיש, קוורץ, מורנו, גרניט, פורצלן ועוד –

למגוון שימושים ,כולל שיש למטבח ממיטב היצרנים והספקים ברחבי העולם.

אנו מספקים ליווי אישי לכל אורך הפרויקט מתוך התחייבות לתת ללקוחותינו את הסטנדרט הגבוה ביותר בישראל ונשמח לעמוד גם לרשותכם.

שיש למטבח:מעצבת עדן כהן – צלם מאור מויאל

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן