הקינוח שישאיר לכם הרבה מקום בבטן

בשעת האוכל, אנחנו יכולים להבחין בכל מיני סוגים שונים של אנשים – המחושבים, האימפולסיבים, המנומסים…

רובנו אם נרצה או לא נרצה ימצאו את עצמם בין אלו ש”מחשבים”: כמה מתוק? כמה חתיכות? וכמובן – כמה לאכול בכדי שישאר לנו מקום כבוד בבטן גם לקינוח?

בדרך כלל אותו קינוח מגיע אלינו בצורת עוגה גדולה ודחוסה, כזו שתגרום לנו לתופעת לוואי של שכיבה לאחור על הספה ללא רצון לקום ממנה לפחות עד למחרת בבוקר.

נגיד שהצלחנו לצלוח את הארוחה ולהשאיר מקום לקינוח המיוחל… עכשיו מגיע לו הפרמטר של ה”מזל”!

מה הכוונה? אם קיבלתם חתיכה גדולה אז כנראה שאתם מקורבים לצלחת, אם קיבלתם חתיכה קטנטונת אז כנראה שאיחרתם את המועד… ואולי לא נשאר לכם בכלל? מבאס ביותר.

עכשיו תתארו לעצמכם, שמחכה לכם קינוח בדיוק בגודל המתאים ובמיוחד עבורכם, ממש כמו שאתם אוהבים – או במילים אחרות… תכירו את “קינוחי הכוסות”!

קינוחים בעבודת יד, שמגיעים בגודל כוס סטנדרטית כזו שגם אם אכלתם לא מעט בזמן הארוחה, תמיד ישאר לכם מקום בבטן לכבודה.

קינוחי כוסות יכולים להגיע במגוון עשיר של טעמים ומרקמים, כך שלא תרגישו שפספסתם כלום ותוכלו לטעום מהכל ללא שום רגשות אשם.

הן ניתנות להכנה במגוון אפשרויות רחב: פרווה, ללא גלוטן, תחליפי סוכר, ללא גלוקוז…

מעבר לטעם הכל כך טעים שלהן, קינוחי הכוסות מוסיפות “טאץ” אישי לכל אירוע, החל מקינוחים ממותגים, שילובים של צבעים ואלמנטים שונים ודקורטיביות שתעשה לכולם הרבה תיאבון.

 אז כדי שלא תצטרכו לשבור את הראש לקראת האירוח או החג הבא (או אירוע חברה/השקה) – בדקנו לכם איפה תוכלו להשיג אותן במחיר המשתלם ביותר ובמהירות הגדולה ביותר:

תכירו את אתר GET CAKE, מנוע חיפוש ארצי לקונדיטורים וקונדיטוריות מכל הארץ, אלו שיש להם עסק מוכר ואלו שאפייה בשבילם זו אהבה גדולה.

תוכלו להתרשם מתיק עבודות, לבחור מתוך מגוון מארזי מתוקים ואף לפנות אליהם ישירות, תוך כדי סינון לפי אזור גיאוגרפי והשוואת מחירים.

בנוסף, לחובבי האפייה והקונדטוריה מביניכם – תוכלו למצוא מגוון מתכונים עשיר! ואפילו הבאנו לכם טעימה קטנה לסוף:

מתכון לקינוח כוסות “פנקוטה דבש” של הקונדיטור המוכשר אייל רווח (קינוחים נוספים שלו תוכלו למצוא ב-GET CAKE)

מתכון:

מצרכים ל-6-8 מנות:

500 מ״ל שמנת מתוקה

210 מ״ל חלב

40 גרם סוכר לבן

40 גרם דבש

6 גרם מחית וניל

10 גרם ג׳לטין

50 מ״ל מים

להגשה:

דבש

פירות יער/תאנים/רימון

פיסטוק קלוי קצוץ

אופן ההכנה:

בקערה קטנה חסינת חום, מוזגים את המים ומפזרים מעל את הג׳לטין. שמים בצד עד לספיגה מלאה.

בינתיים מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה, הסוכר, הדבש ומחית הוניל. את החלב שומרים בצד.

לאחר שתערובת הג׳לטין התמצקה, מימיסים אותה בפולסים קצרים במיקרוגל עד להמסה מלאה.

מוסיפים את הג׳לטין המומס אל תערובת השמנת וטורפים היטב. מוסיפים את החלב תוך כדי טריפה וממתינים עד שהתערובת תצטנן לטמפרטורת החדר.

יוצקים את התערבות לכלים אישיים (כ-100 גרם למנה) ומעבירים למקרר ל-5 שעות לפחות.

לפני ההגשה יוצקים מעט דבש מעל ומפזרים איזה תוספת שבוחרים.

מגישים מיד.

הפנקוטה ללא התוספות נשמרת במקרר כ-4 ימים.

בתיאבון!

קרדיט תמונה GET A CAKE

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן