דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

אישה הזעיקה משטרה לאחר שקיבלה פיצה עם תוספת שגויה

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

לקוחה זועמת הזעיקה את המשטרה לאחר שקיבלה משלוח של פיצה עם תוספת שגויה.

האישה נשמעת מתלוננת בפני המוקדן המשטרתי כי פיצריה בהארטפורד, קונטיקט, סירבה להחזיר לה את כספה לאחר שקיבלה פיצה עם תוספות של חצי בשר בקר וחצי גבינה – במקום חצי גבינה וחצי בייקון כפי שמדווח CBS Connecticut. 

בהקלטה שהופצה על ידי המשטרה נשמעת המתלוננת הלא מזוהה אומרת: "יש לי שאלה. הזמנתי פיצה והם לא רוצים להחזיר לי את כספי. אתם יכולים לעשות משהו בעניין?".

המוקדנית עונה: "זה משהו שתצטרכי להסדיר איתם. זה לא עניין למוקד חירום משטרתי שמיועד למקרי חירום מסכני חיים".

והאישה בשלה: "הזמנתי פיצה קטנה – חצי גבינה וחצי בייקון – והם מביאים לי חצי בשר בקר. אז התקשרתי אליהם והם לא רוצים להחזיר לי את כספי".

המוקדנית מנסה שוב: "זה לא עניין משטרתי, גבירתי. תצטרכי לדבר על זה עם הפיצריה".

הלקוחה ממשיכה להתווכח עם המוקדנית ומשום מה היא מצליחה לשכנע אותה לשלוח שוטר למסעדה.

כאשר המשטרה הופיעה, טענו במשטרה כי האישה אכלה את חצי הפיצה עם תוספת הגבינה ואז דרשה את כספה בחזרה. מהמשטרה נמסר כי האישה קיבלה אזהרה בעל פה להפסיק לבזבז את זמנה של המשטרה.

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך