דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

הכירו את ה"שמפבונג", הכוסית שמנסה לשנות את הרגלי השתייה

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

האדם הוא יצור מדהים, כל הזמן מנסה להמציא מחדש את הגלגל או את הכוסית במקרה הזה. הפעם עלה במוחו הקודח של בן תמותה הרעיון לחבר בין שני עולמות: כוסית שמפניה ובונג שמשמש לאתם-יודעים-מה וכך נברא "השמפבונג" (Chambong).

פרסמו דרך "חורים ברשת" ותגיעו למאות אלפי ישראלים עם תוכן שעושה באזז. לפרטים>>

זה כל כך דבילי שזה גאוני ובאמת, איך לא חשבו על זה קודם? לא ברור. מה עומד מאחורי היציאה הבועתית הזו שמתכחשת לקיומם של מדיחי כלים בעולם? היכולת ללגום שמפניה ממש מהר ועדיין להישאר עם סטייל. כלומר, להשתכר עם פאסון של מסומם אבל שיהיה.

זה עולה 25 דולר ולא ברור איך חבריכם יגיבו לעניין במסיבת הקוקטייל הבא שלכם אבל תודו שזה חמוד, בעיקר סמל הפיל על הקופסה. אין הרבה מה לומר בעניין, רק שתדעו שזה קיים כי אם ישתעמם לכם מתישהו וזה בטוח יקרה הרי, אז קבלו את הקונספט הזה. טוב, הלכתי לחפש שמפבונג קטן כדי להעביר את שאר היום.

 

A photo posted by @mollyoooo on Oct 6, 2015 at 5:45pm PDT

 

A photo posted by Chambong (@therealchambong) on Sep 20, 2015 at 6:13pm PDT

 

 

תודו שהשמפבונג היה מצטלם מהמם פה:

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך