דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

הורים מטרילים את בתם בחיקוי מושלם של הסלפים שלה

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

סלפי כביטוי אופנתי יצא כבר מכל חור אבל במקרה הזה זוג הורים התעלה על עצמו בבעיטה בתחת לתרבות הכלום הנרקיסיסטית הזו. בתם, הסטודנטית אמילי מוסון, הפגינה באינסטגרם את אהבתה לבחור בשם ג'וני בסדרת תמונות מטופשות בהם הם מוציאים לשון, נוגעים בשפה העליונה וכו'.

ההורים של מוסון ערכו מחווה מרגשת לסלפים של הבת. התוצאה די קורעת כפי שניתן לראות וחבל שלא יצרו עוד הרבה חיקויים כאלה. הוריה, ננסי וקרייג, הם הטרולים המושלמים בעולם והם ממש שיא הקוליות בנוף המשמים של תיעוד עצמי.

אז נכון, הוריה הפכו לקוליים אבל גם מוסון עצמה לא מבינה איך הציוץ שלה זכה ביותר מ-50 אלף ריטוויטים. כן, הוריה הפכו למגה ויראליים. "כשזה הפך ויראלי נהייתי מבולבלת", אמרה ל"קוסמופוליטן", "כלומר, כן, זה מצחיק אבל זה היה יותר מעניין אם הכרתם את הוריי". הוריה בינתיים מבסוטים מהתהילה העכשווית ברשת והאם הנרגשת שוקלת הצעה לככב בתוכנית "Dancing with the Stars".

עדיף "לרקוד עם טרולים" 🙂

מי עושה את זה טוב יותר?

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך