דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

למה כל כך הרבה נשים נופלות שדודות לרגלי הגורילה הזה?

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

פעם בכמה זמן מופיעה גורילה שמתעלה ביופיה מרוב הגברים בסביבה. שבאני, הגורילה הלוהטת בעולם, צבר מעריצים (בעיקר מעריצות!) נלהבים בטוויטר והפך למם – מה יכול כבר להעיד יותר על כך שמדובר בתופעה לוהטת? הביטו עליו טוב טוב ותקלטו את הצ'ארמר. מבט חודר אחד ממנו ואני שלו לגמרי, אעשה מה שהוא רוצה. גם אם זה רק להביא לו בננות.

הגורילה הזה הפך לכוכב לא קטן כאשר העבירו אותו מגן חיות בסידני, אוסטרליה לגן החיות, "Higashiyama Zoo", ביפן. מבקרים נוהרים בהמוניהם כדי להתבונן בדון ז'ואן של הקופיפים. תודו שאין גורילות כאלה, גם לא באפלה. המעריצים רואים בו "Ikeman", כלומר, "גבר נאה מאוד" ומה אומר, הלוואי שרוב אוכלוסיית הגברים ישדרו כזה סקס אפיל.

הנה כמה מהפוסטים שדוהרים על היפיוף וכן, הוא נאה יותר מג'ורג' קלוני!

לגמרי הורס יותר מג'סטין ביבר כפרזנטור ל"קלווין קליין" וכנראה גם חכם ממנו פי מיליון

 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך