דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

אשה אחת ביקשה להצטלם עם מגהטרון וקיבלה דברי תוכחה מפתיעים

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

יש אנשים שהולכים לפרפר נחמד ועושים סלפי-אוזה, ויש כאלה שהולכים לביקור באולפני יוניברסל ועושים סלפי-מגהטרון.

הבחורה הצעירה הזו ביקרה לאחרונה באולפני הסרטים, והחליטה להצטלם בסלפי משותף עם האויב הגדול ביותר של הרובוטריקים. למגהטרון היו תוכניות אחרות:

"את לא הולכת לקבל סלפי כל עוד את עומדת לפני עם הבגד הפרוותי המגוחך שלך!", שאג עליה הרובוט המרושע: "מתי תלמדי שעדכוני הסטטוס שלך לא אומרים שום דבר לאף אחד, אף פעם! זה לא משנה באיזו רשת חברתית את מפרסמת את זה. זה חסר ערך. השתמשי בדמיון שלך, יצרי זכרונות חדשים, צרי קשר עם אנשים. אל תצרפי תכנים לספרייה של תמונות נשכחות. הדור שלך כל כך מאכזב". 

לא כל כך ברור אם האיש בתחפושת של מגהטרון הכין את הנאום הזה מראש או שמא מדובר באילתור מפואר. כך או כך, אם אלה הדעות של מגהטרון אז אולי טעינו כל הזמן הזה ובעצם מדובר בטיפוס טוב לב שרק דואג להתפתחות התקינה של המין האנושי. 

דרך Happy Place

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך