דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

בחור אחד הציע נישואין לאהובתו בתוך לב מ-99 אייפון 6 ועדיין מקבל תשובה שלילית

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

איפה הימים בהם גברים כרעו ברך בסלון והציעו נישואין כשהם מחזיקים את כף ידה של מושא אהבתם? היום נראה שאנשים נואשים להרשים עם גימיקים ולהפוך את הרגע המרגש הזה למופע המונים ויראלי. לפעמים הם יקבלו את התגובה שהם כמהים לה אבל לעיתים, מה לעשות, זה לא בדיוק הולך לפי התוכנית והתוצאה היא זובור פומבי לעיני כל העולם.

ראו גם: הצעת נישואין מפתיעה בספריית האוניברסיטה העברית

מתכנת מחשבים אחד מסין החליט להיות מקורי ולהפגין לא רק את אהבתו אלא גם בזבזנות מופרכת על 99 מכשירי אייפון 6 בעלות 95 אלף דולר. את המכשירים סידר בצורת לב (למה, אחי הסיני, למה?) כשהוא עצמו נעמד במרכז עם זר פרחים. את כל זה הוא עשה סמוך ל"יום הרווק" בסין.

עכשיו ברצינות, מי יכולה לסרב לאייפון 6? אני. וכנראה שגם היא. הבחורה סירבה למרות ההשקעה המטורפת. לא ברור למה (אולי כי הוא סייקו?) כנראה הבינה שאיש המוציא משכורת ממוצעת של עובד סיני במשך 17 שנה אינו ממש ערובה לחיים שפויים.

מה אגיד לך, מותק, נסה בפעם הבא גלקסי 5. אם היא תהיה זמינה עבורך 😉

דרך Digital Trends

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך