דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

כך נראות הידיים של שרירן לאחר ששבר את שיא העולם בעליות מתח

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

עליות מתח הן הסיוט של כל בטטת כורסה. הן אשכרה מוציאות את החשק מלאכול עוגה, פיצה, שוקולד ובורקסים. טוב, על מי אני עובדת. הן לא. אבל יש אדם אחד בעולם שעליות מתח זה בהחלט כוס התה שלו. השרירן הוא קיין אקסטיין שיגרום לכל גבר ואשה פה להרגיש כמו בטלנים גמורים לאור ההישג חסר התקדים שלו.

ראו שיא חדש: זו הפרסומת הטלוויזיונית הארוכה בעולם

הכירו את האלוף האוסטרלי שמחזיק בשיא גינס בעליות מתח כאשר הצליח לבצע על הסט של "טודיי שואו" תחזיקו חזק, 4210 עליות ב-12 שעות! אלוהים אדירים, איך הוא עשה את זה ויותר נכון, למה? על האיך דווקא יש תשובה: הוא עשה שש עליות כל דקה ב-10 שעות הראשונות ואחר כך חמש עליות בשעתיים שנותרו לו. מבט על כפות ידיו חושף את ההשלכות המצמררות: שלפוחיות, אדמומיות ונפיחות. אבל מדובר באיש גאה ובצדק.

שיהיה בריא, הישג עבורי זה להרים את היד שלי לעבר השלט מול הטלוויזיה.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

 דרך Neatorama

 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך