דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

רק סרטון של פילים רוקדים לקונצ'רטו של באך

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

לפעמים הקהל הטוב ביותר שלך נמצא אי שם וטרם התגלה לפניך. זה רק אומר שלעולם אסור לך לוותר על הרעיון להיחשף כמה שיותר עם הכישרון שלך. כי אם הכנרית אלינור בארץ' לא היתה מנגנת בפני צמד הפילות האלה, לא הייתה מגלה את מעריציה הנלהבים ביותר.

ראו גם: איך מרדימים פיל בשתי דקות?

ויולה וקלי, שתי פילות ממוזיאון הקרקס העולמי בוויסקונסין, פיתחו חיבה עמוקה למוזיקה קלאסית ו"לקונצ'רטו לשני כינורות" של באך בפרט. כן, הן לגמרי אנינות טעם. הרגע הזה קרה כשאלינור המוכשרת בחרה לנגן לכבודן לפני שעלתה על הבמה וניגנה בתזמורת ויסקונסין. מה אגיד, נראה שהשיא מאחוריה. מה זה מחיאות כפיים של בני אדם לעומת ריקוד פילים ענוג ומדויק? ונראה את ביונסה מרקידה אותן ככה.

דרך Laughing Squid

 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך