דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

קרב שומט מלתעות תועד במצלמה: תנין ענק נגד כריש

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

כמה טוב לצפות בתמונות הבאות מהכורסא בבית ולא מקרוב. התנין הענק הזה נלחם בכריש שורי עד שזה נגמר בלאנץ'. מדובר בחומרים שיכולים להתאים יופי לסרט שפילברג. מה שנקרא, מסמך תנין מזעזע.

ראו גם: לוטרה מחסלת תנין בלי להתאמץ בכלל

קרב הענקים הזה התרחש באוסטרליה ותועד על ידי צלם התיירות אנדרו פייס שנכח במקום ובזמן הנכון ולמזלו, ממרחק בטוח. הוא תיעד את ברוטוס, תנין באורך 5.5 מטר, בקרב עם כריש בנהר אדלייד.

לרוב, ברוטוס הוא תנין נעים מזג, מעידים מנהלי אתרי התיירות. ואם להאמין לשמועות אז לברוטוס יש היסטוריה עם כרישים. בעברו הוא איבד אחת מרגליו הקדמיות בתקיפת כריש. מה שהופך את הניצחון שלו על הכריש למתוק במיוחד עבורו. סוג של צדק פואטי. איפה קרוקודיל דנדי כשצריך אותו.

 

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך