דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

קייט אפטון נגד כח הכבידה בהפקה חדשה של ספורטס אילוסטרייטד

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

בספורטס אילוסטרייטד בהחלט יודעים איך לציין את הגיליון ה-50 של מהדורת בגדי הים המפורסמת שלהם. בהפקת צילום מרהיבה של קייט אפטון שכללה ניסוי מדעי מאתגר המשלב בין החיבה של קייט למינימום בד לתנאים של אפס כבידה. הפקת הצילום נערכה בנמל החלל בטיטוסוויל, פלורידה.

בעלי אתרים: שלבו פרסומות של Bannerplay ותוכלו להרוויח יותר כסף! (פרסומת)

דוגמנית העל הלוהטת וצוות "ספורטס אילוסטרייטד" ביצעו סדרה של 17 פרבולות – כולל 13 פרבולות באפס כבידה וארבע בתנאי הכבידה של הירח על גבי בואינג 727 המוכר בשם G-FORCE ONE.

בתהליך מעורב הרבה מדע מורכב, אבל אין טעם להתעמק בו, כשיש את קייט מרחפת בביקיני מוזהב בתנאים חסרי משקל. די מגניב.

קוראים מספרים על "נטופיה": "השילוב בין עולם תלת מימדי עכשווי לבין עולם של זכרונות מאוד משעשע ומעורר מחשבות אישיות משלנו(דן מור) (פרסומת)

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך