מגישת החדשות התעלפה בשידור, התעוררה והמשיכה כרגיל

יש ימים שפשוט אסור לצאת בהם מהמיטה. קריינית החדשות ברוק גרהאם ודאי תתחרט על כך שלא הצליחה לשכנע את המפיק שלה לתת לה חופשת מחלה, ויצאה לדווח למרות שהרגישה לא טוב.

במהלך הדיווח על מסעות סקי, התחילה הכתבת להתנדנד ופתאום נפלה. כעבור מספר רגעים היא התיישבה על הקרקע המושלגת, אמרה שהיא פשוט מעדה, והמשיכה בשידור כרגיל. המרואיינים שלה נראו בהתחלה די נבוכים, אבל מהר מאוד גם הם המשיכו להתנהג כרגיל.

רק מאוחר יותר חשפה ברוק שהיא לא מעדה, אלא התעלפה. ״נפלתי חזק בשידור חי!״, היא כתבה בבלוג שלה: ״חה, איזו חוויה משוגעת״. ברוק כתבה שהיא נוטה להתעלף באיזורים גבוהים וקרים, ושעכשיו, אחרי התקרית החיה, היא תקבע תור אצל רופא ותנסה לבין מה גורם לתופעה.

מה גרם לה להמשיך את השידור כרגיל לאחר שהתעוררה? ״אחרי שהתיישבתי לא היה לי מושג כמה זמן הייתי מחוסרת הכרה, אבל ראיתי את המצלמה מכוונת לפרצוף שלי אז פשוט החלטתי להמשיך לדבר!״, היא סיפרה.

בינתיים, ברוק לוקחת את העניין בהומור הראוי. ״צחקתי המון כשראיתי את הוידאו הזה, אז אל תרגישו רע אם הוא גורם לכם לצחקק״, היא כתבה.

רשת החדשות KUTV כתבה: ״המגישה ברוק גרהאם עובדת שישה ימים בשבוע והיא אחת מהעובדות הכי חרוצות שלנו. היא מרגישה טוב ונתנה לנו את האישור להעלות את הוידאו בשמה. כעת היא מחפשת חוות דעת רפואית כדי להבין מה גרם לה להתעלף״.

דרך Mashable

מנוי
הודע ל
guest

0 תגובות
ישנים
חדשים פופולרים
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
Forgot your password?

Note: Your password will be generated automatically and sent to your email address.

Forgot Your Password?

Enter your email address and we'll send you a link you can use to pick a new password.

דילוג לתוכן