דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

iCam: ככה נראית מצלמת לייקה בעיצוב המעצב הראשי של אפל

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

אפל עדיין לא המציאה את ה-iCamera, אבל המצלמה החדשה של לייקה היא הכי קרוב לזה: חברת הצילום הוותיקה הציגה לאחרונה מהדורה מיוחדת של מצלמת ה-Leica M שלה, שעוצבה על ידי ג'וני איב, המעצב הראשי (והסמנכ"ל) של אפל.

המצלמה לא תצא לייצור המוני, אלא תמכר במכירה פומבית שכל הכנסותיה יילכו ל-(RED), קרן שאוספת כספים למען המלחמה באיידס.

תמונות דרך לייקה

מי שמכיר את העיצובים הקודמים של אייב ימצא במצלמה של לייקה לא מעט פרטים מוכרים: הרשת מזכירה מאוד את עיצוב ה-Mac Pro, המתכת מזכירה את הליין האחרון של המקבוקים והקווים המעוגלים מזכירים את האייפון.

אין ספק שהמצלמה הזאת נראית טוב. תגידו מה שתגידו על אפל – בעיצוב תעשייתי הם תמיד ידעו מה הם עושים, הרבה בזכות אייב. ממש בא לנו על המצלמה הזאת, אבל אנחנו מצטמררים רק מהמחשבה על בכמה היא תמכר בסוף. כנראה שיש דברים שנוכל להתרשם מהם רק בתמונות.

דרך Mashable

ראו גם: העתיד של האייפון: מעוצב יותר ונוח יותר – אך לא מחדש

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך