דלג לתוכן המרכזי
מאמרים

איך נראים גברים רגילים בפרסומות לתחתונים?

ג
מאת גל מור עיתונאי רשת וטכנולוגיה
⏱️ 1 דק׳ קריאה
שיתוף הכתבה:

זה לא סוד שבעולם הפרסום כולם נראים ממש ממש טוב. גברים תמיד שריריים ומסוקסים, נשים תמיד דקיקות ומחייכות, והלוק הכללי של כל השחקנים והדוגמנים יגרום לממוצעי המראה שביננו לשבת בפינה ולהתבייש.

ה-Sun הבריטי הזמין ארבעה מקוראיו לסשן צילומים די נחמד, בו הם התבקשו לשחזר תמונות הלקוחות מפרסומות לתחתונים. עם קצת יותר כרס וקצת פחות שרירים, התמונות החדשות קצת יותר קרובות למציאות – אבל האמת? גם הקוראים הממוצעים נראים לא רע בכלל. הלוואי על כולנו.

תמונה: צילום מסך דרך ה-Sun

תמונה: צילום מסך דרך ה-Sun

תמונה: צילום מסך דרך ה-Sun

תמונה: צילום מסך דרך ה-Sun

עניין אחד שאהבנו במיוחד היא שכל המצולמים כאן גברים. בדרך כלל בפרויקטים שכוללים לבוש מינימלי המשתתפות הן נשים, וכיף לראות את המיגדר מתהפך לו.

דרך Taxi

ג

גל מור

עיתונאי רשת וטכנולוגיה • חורים ברשת

גל מור הוא העורך הראשי והמייסד של "חורים ברשת", שהושק ב-2006 ובו מבקרים מיליון משתמשים בכל שנה. גל מתמחה באסטרטגיות תוכן אפקטיביות, תפעול וליווי מוצרים דיגיטליים וקהילות תוכן. הוא שותף מייסד וסמנכ"ל מוצרים ב-Guruz, פלטפורמה חברתית למומחי תוכן. לשעבר מנהל תוכן ראשי ב-ynet

כתבות נוספות שיעניינו אותך